Інна Совсун зареєструвала законопроект про легалізацію так званих цивільних партнерств для одностатевих пар
  • Срд, 08/03/2023 - 20:51

7 березня Народний депутат від партії “Голос” Інна Совсун зареєструвала законопроект про легалізацію цивільних партнерств для одностатевих пар.

Інна Совсун пропонує створити новий інститут під назвою “цивільне партнерство”, який буде мати правові наслідки, схожі на ті, що мають сімейні відносини. Таким чином, вона намагається переконати державу в тому, що гомосексуалісти повинні бути визнані як сім’я. Вона стверджує, що визнання цивільних партнерств є лише першим кроком до визнання одностатевих шлюбів, як це має місце у світовій практиці.

У своїй аргументації, Совсун протиставляє противників гомосексуальності “російським скрепам та совковому світогляду”, намагаючись дискредитувати їх. Вона також використовує маніпулятивні методи, пов’язуючи свою пропозицію щодо гомосексуальних союзів з турботою про армію.

Це не є першою спробою Совсун дискредитувати традиційні сімейні цінності, вона брала участь у гей-парадах і підтримувала законопроекти на підтримку гомосексуалізму і фемінізму, включаючи Стамбульську конвенцію.

В той самий день, заступник міністра юстиції України Валерія Коломієць опублікувала статтю на Українській правді, в якій підтримала одностатеві партнерства. Вона заявила, що її міністерство працює над законопроектом про реєстровані цивільні партнерства, який має бути представлений до Парламенту цього року.

Коломієць відзначила, що поняття шлюбу як союзу чоловіка і жінки є застарілою парадигмою, яку потрібно змінювати поступово.

Українські гомосексуалісти домагаються легалізації одностатевих партнерств в країні. Рух «Всі разом!» надав експертизу ЄСПЛ
Здається, що дехто намагається використовувати медійну увагу до гомосексуалістів у армії як засіб для просування своїх власних інтересів, навіть коли інші гинуть за майбутнє України. Проте, це штучне проштовхування певних інтересів, яке базується на маніпуляції на темі патріотизму та підтримки антихристиянських груп. Рекомендуємо гроші лівацьких фондів направляти на захист України, а не просувати ідеї які її знищують морально і з середини.