Івано-Франківська Духовна семінарія прийняла ветеранів та волонтерів АТО
  • Чтв, 27/06/2019 - 11:09

Днями ветерани та волонтери АТО зіграли в шекспірівській англомовній комедії на сцені Івано-Франківського драмтеатру. З цієї нагоди Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ прийняла ветеранів та воїнів АТО з усієї України в стінах Духовної семінарії на безкоштовних умовах проживання та харчування.

Це перший соціальний англомовний театр ветеранів та волонтерів АТО “Project “W” – Veteran, Volunteer and William”, пише Фіртка з посиланням на Курс.

“Дванадцята ніч, або Що захочете” – це сучасна обробка Вільяма Шекспіра. Оскільки режисером вистави виступив актор і режисер франківського театру Олексій Гнатковський, а художнім керівником проекту став директор театру, режисер Ростислав Держипільський, то класична трагедія очікувано набрала рис іронічного фарсу.

Проект, окрім того, щоби залучити захисників до творчості, має ще один соціальний аспект. Виручені кошти спрямують на підтримку активних підлітків, а саме підтримку соціально-культурних проектів, які відповідають викликам сучасного суспільства, авторами яких є діти віком 15-17 років. 

Додамо, що Івано-Франківська Архієпархія з перших днів АТО і до сьогодні займається активною волонтерською діяльністю та регулярно надає свою підтримку нашим бійцям.

Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ за матеріалами місцевих ЗМІ