Колишній пресвітеріанець, співзасновник «40 днів для життя», став католиком
  • Срд, 04/04/2018 - 14:06

Співзасновник руху «40 днів для життя» Девід Берейт, колишній пресвітеріанець, цьогоріч на Великдень був прийнятий до Католицької Церкви. Як стало відомо, від 1990 року, коли він зустрів свою майбутню дружину, він щонеділі був присутній на католицькій Літургії.

«Після років молитви, розрізнення, а також боротьби з Богом, я був прийнятий до повного сопричастя з Католицькою Церквою під час Великодньої Вігілії», - він поділився своїм свідченням в соцмережі.

«Цього року Великий Піст для мене був сповнений набагато глибшим змістом, ніж зазвичай, оскільки я інтенсивніше молився і постив із прагненням продовжувати наближатись до Бога. Тепер я сповнений радості та миру у зв’язку із цим наступним кроком моєї життєвої мандрівки віри», - написав Девід.

Як інформує Catholic Herald, у 2007 році він допоміг заснувати кампанію «40 днів для життя», яка полягає у проведенні мирних молитов поблизу абортативних клінік, а також піст і приватні молитви.

Обряд прийняття до Католицької Церкви Девід пройшов у храмі св. Марії Непорочного Зачаття у м. Фредеріксбург, штат Вірджинія.