Колумбія: легалізовано аборти до 6 місяця вагітності
  • Втр, 22/02/2022 - 10:26

Цивілізація смерті зробила черговий важливий крок у колись католицькій Колумбії. Конституційний суд проголосував за «легалізацію» абортів до 24 тижня вагітності. Як слід очікувати, абортивна індустрія, яка «надихнула» зміни до закону, ще не сказала остаточного слова, оскільки бажанням аборціоністів є абсолютно необмежене вбивство ненароджених дітей.

Конституційний суд Колумбії, під тиском абортивної промисловості, зібрався на позачергове засідання, під час якого було проголосовано 5 «за» і 4 «проти» легалізації дітовбивства до 6 місяця вагітності. Судді піддались тиску феміністичної організації, що функціонує за фінансової підтримки абортивної «клініки» «ProFamilia», яка є найбільшою в країні.

Біля приміщення суду в Боготі зібрались дві маніфестації: одна – захисників життя, що виступали із гаслом «мовчання невинних», а друга – аборціоністів, котрі вигукували гасла на підтримку вбивства ненароджених дітей.

У своєму рішенні суд доручає державній владі усунути «всілякі перешкоди у використанні сексуальних і репродуктивних прав, які визнаються цим рішенням». Так у колись католицькій державі найвищий судовий орган назвав вбивство невинних дітей в лоні матері «репродуктивним правом».

Від 2006 року абортивна індустрія в країні набрала величезних оборотів, і що 7 хвилин вбивають ненароджену дитину, - інформують місцеві захисники життя.

Однак рішення Конституційного суду не задовільнило в повноті прихильників абортів, і вони вже почали вимагати повного, безперешкодного «права» на аборт.

«Трибунал втратив історичну нагоду виправити свої попередні помилкові рішення… Ця битва програна, але війну ми виграємо, бо Христос її вже виграв на небесах… Ми не можемо дозволити, щоб діти помирали. Мусимо боротись надалі», - наголосив президент платформи «United for Life» Хесус Магана, провідний діяч на захист життя в Колумбії.