Комісія у справах мирян УГКЦ закликає до взаємодопомоги в часі снігової стихії
  • Птн, 15/03/2013 - 17:57

Найсильніші за цю зиму і останні роки снігопади, що накрили територію Західної України, паралізували рух транспорту та створили неабиякі небезпеки для тих, які потребують невідкладної допомоги. З огляду на те, що комунальні служби не в силі справитися із сніговою стихією, звертаємося до усіх людей доброї волі, а головно до вірних нашої Церкви, не бути байдужими, але вийти на допомогу тим, які можливо біля ваших домів чи вулиць потрапили у снігові пастки, щоб допомогти поставити транспортні засоби у безпечне місце чи на узбіччі, а потерпілим від стихії надати найнеобхідніші засоби: їжу і дах над головою.

Адже ж цієї неділі ми чули слова Христа, які мають бути для нас дороговказом у житті: «Прийдіть, благословенні Отця мого, візьміть у спадщину Царство, що було приготоване вам від створення світу. Бо я голодував, і ви дали мені їсти; мав спрагу, і ви мене напоїли; чужинцем був, і ви мене прийняли; нагий, і ви мене одягли; хворий, і ви навідались до мене; у тюрмі був, і ви прийшли до мене… Істинно кажу вам: усе, що ви зробили одному з моїх братів найменших – ви мені зробили.» (Мт. 25:34-40)

Комісія у справах мирян УГКЦ

P.S. Для тих, хто не може фізично допомогти, то підкажіть сусіду та рідним, щоб не були байдужі: задзвоніть або ж перешліть повідомлення такого зміcту: «Допоможи розчистити сніг - допоможи Ісусу пройти»
о.Білаш Василь, голова Комісії у справах мирян УГКЦ