Культурний марксизм – загроза для сім’ї. (частина 1)
  • Срд, 25/05/2016 - 19:39

Президент Товариства католицьких лікарів Румунії д-р медичних наук Анка-Марія Цернеа, румунська греко-католичка, виступаючи на Римському форумі «Life Forum», звернула увагу учасників форуму на найбільшу, на її думку загрозу, яка зараз нависла над сім’єю – культурний марксизм. Пропонуємо Ваші увазі витяжки із доповіді пані Цернеа на  «Life Forum».

Повний англомовний текст доповіді пані Цернеа розміщено на сайті «Voice of the falimy», відео з її виступом англійською розміщене сайтом «Life Site».

Для кращого ознайомлення з текстом ми розбили його на частини, які публікуватимуться нашим сайтом.

Першими аборт і гомосексуаліз узаконили комуністи. Перші борці за "права" геїв - комуністи.

Одним із кращих виступів на минулорічному Синоді Єпископів, присвяченому сім’ї, був виступ митрополита греко-католиків Угорщини Фюлепа Кочіша. Він ствердив, що напади на сім’ю це не просто виклик, як це стверджувала частина отців Синоду, а «напад, який суперечить Божому плану і походить від лукавого». […]

Коли мова йде про напади на сім’ю на Заході, то дуже типовим тут є кліше: вони викликані споживацтвом, гедонізмом, індивідуалізмом, певними інтересними групами, які керуються непогамовним прагненням матеріальної вигоди. Саме про це ми дуже часто чуємо в церкві.

Такий підхід зводиться до тіла і крові, а забуває про світ духів. Споживацтво та крайній індивідуалізм це – не причини, це – фактори, які сприяють. Вони послаблюють моральний опір людей і цілого суспільства. Але вони не є причиною.

Атака на сім’ю та людське життя – це частина більшої, ширшої революційної спроби перетворення людського суспільства та людської природи. І мотиви цієї спроби є духовними. Це – форма бунту проти Бога, Його морального закону і впорядкованості Його творіння.

Слід відзначити, що історично аборт був декриміналізованим у 1920 році Леніним. Америці було потрібно ще 53 роки, щоб таке там сталося у 1973 році через знаменитий трюк – справу Ров проти Вейда.  Законодавчо легке розлучення уперше прийняте в СССР у 1918 році, невдовзі після того як більшовики взяли владу в свої руки. Америці потрібно було ще 51 рік, що легалізувати легкі розлучення у 1969 році в Каліфорнії. Гомосексуалізм було декриміналізовано в СССР у 1922 році, а перший американський штат, який його декриміналізував, був Іллінойс у 1961 році.

Радикально ліберальне статеве виховання дітей шкільного віку було запроваджено вперше в Угорщині з чіткою метою підірвати традиційну сім’ю і моральність, через зруйнування дитячої невинності, більшовиками на чолі з Бела Куном у 1919 році.

В Америці таке виховання почали запроваджувати у 69-х роках ХХ століття, завдячуючи широко розрекламованим Фондом Рокфеллера шахрайським «дослідженням» Альфреда Кінсі. Кінсі був ентомолог (досліджувач будови тіла комах – прим. переклад.), який «довів» що гомосексуалістів 10% і тому гомосексуалізм слід вважати нормальним. Як виявилось Альфред Кінсі був комуністом.

Інший комуніст Гаррі Хей заснував першу в історії організацію за ґей-«права» Mattachine Society в США. Напевно це просто випадковість, що майже всі члени цієї організації, включаючи і Хея, були членами Американської комуністичної партії, керованої Москвою. 

Це не стихійне явище. Це – війна за допомогою гностичної, революційної ідеології проти юдео-християнської цивілізації.  Це запланована акція, яка триває уже більше як 100 років, яка призвела до нашої сьогоднішньої ситуації. Це – набагато більше, аніж індивідуальний людський егоїзм, сексуальна похіть, матеріальна жадібність. Це – діяльність  властей і правителів цього світу темряви – духів злоби в піднебесних просторах та їхніх людських інструментів, частина з яких усвідомлює що служить сатані, а частина виконує роль корисних ідіотів. В останні категорії знаходимо багато людей з благими намірами, навіть і християн. 

див. Частина 2   див. Частина 3   див. Частина 4