Квантовий фізик: Бог створив світ!
  • Втр, 07/02/2023 - 14:40

Теоретичний фізик др. Мічіо Кайку, співавтор струнної теорії поля, яка входить до складу загальної Теорії струн, переконує, що світ був створений Богом – і на це є досконалі фізичні аргументи.

«Для мене цілком зрозуміло, що ми існуємо у світі, яким управляють створені принципи», - пише др. Кайку у статті, опублікованій Гео-філософським товариством антропологічних та культурних досліджень. Як додає Кайку, принципи, відповідно до яких функціонує світ, були, на його думку, «сформовані універсальним розумом, а не випадково».

Науковець працює у нью-йоркському «City College». На його думку, твердження про Божий план можна пояснити, на приклад, через примітивні напіввипромінювальні тахіони, а тобто частинки, здатні відривати речовину.

До своїх висновків др. Кайку дійшов, займаючись теорією струн.

«Ми живемо у світі, створеному неймовірним інтелектом відповідно до певних принципів», - вважає вчений. Він додає: «Бог може бути математиком». «Як вважаємо, розум Бога – це космічна музика струн, що лунає із 11-вимірного гіперпростору», - зазначив учений в одному із своїх відео.