Ліберальні медіа фанатично атакують Папу
  • Срд, 13/02/2013 - 19:25

Після короткого здивування рішенням Папи Бенедикта XVI про відхід від уряду ліберальні медіа концерни США почали безпардонно атакувати Святішого Отця, критикуючи його тверду у позицію в обороні життя та істинного значення людської сексуальності.

 

Журналіст вечірніх новин CBS Скот Пеллі ствердив, що Бенедикт XVI був занадто консервативним щодо доктрини як на спраглих змін американських католиків. Дослівно він назвав Папу «старосвітським чоловіком  у новітніх часах».

 

Найуїдливішим був коментар зірки ABC News Даян Сав’єр, яка вважає себе католичкою. На її думку, надійшов час на великі зміни в моральному вченні Церкви, а Бенедикт XVI під час свого понтифікату лише «намагався стримати сили сучасності». На думку Брента Бозела, шефа консервативного Media Research Center, ліберальні медіа в повноті оголили свою явну агресію і антикатолицький фанатизм. Експерт додає, що журналістка повинна вибачитися перед  1,2 мільярдами католиків на світі.

 

Біл Келер, колишній головний редактор „New York Times” заявив, що історія суворо осудить Бенедикта XVI як «твердоголового традиціоналіста, реакціоніста в часах революційної туги».

 

Анонімно у „Washington Post” Папа «дістав» за те, що відкинув заклики прогресивних католиків до відміни целібату і свячення жінок.

 

А публіцист “Huffington Post” Едвард Фалзон взагалі не приховує радості від відходу Папи: «Кажу Допобачення, але не скажу Щасливо» - додає журналіст до серії антипапських висловлювань лівих, прогомосексуальних і проабортивних американських середовищ.

 

За матеріалами: wiara.pl