Марш за життя відбувся в Південній Кореї
  • Чтв, 21/06/2018 - 10:39

Багатотисячний Марш за життя пройшов вулицями Сеула. Його учасники протестували проти спроб легалізації абортів у Південній Кореї. Маніфестацію організували католицькі pro-life середовища.

Корейські захисники життя вийшли на вулиці, оскільки в цій країні тривають дебати щодо легалізації абортів. Конституційний суд с вивчає, чи закон, який забороняє цю практику, відповідає Основному закону, пише «Vatican News».

Мирна маніфестація показала красу і цінність людського життя, нагадуючи нам, наскільки великим подарунком для суспільства є кожна дитина, яка приходить у світ. Марш за життя закінчився урочистою Євхаристією, яку відправив у Сеульському соборі кардинал Андрій Йом Со-юнг.

Він вказав, серед іншого, на відповідальність політиків за створення гідних умов батькам для прийняття потомства. Він зазначив, що це відіграє величезну роль у прийнятті рішень матерями, які не впевнені, хочуть вони народжувати чи ні. «Наше завдання як Церкви — зробити все, що в наших силах, аби ніколи не приймалися незворотні рішення щодо абортів», — сказав архієпископ Сеула.