«Ми повинні не тільки слухати і виконувати слово Боже, але і свідчити іншим, власним життям», - Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ
  • Нед, 16/11/2014 - 13:00

15 листопада 2014 р.Б., відбулась зустріч лідерів та духівників харизматичних спільнот в єпархіальному управлінні Бучацької єпархії УГКЦ, на якій головував Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ. У зустрічі взяли участь 30 осіб, з яких 4 священики. Дана подія розпочалася із Божественної Літургії, після чого, Владика Дмитро виголосив слово, до лідерів та духівників, наголошуючи на 3 елементах, які повинні слідувати почергово, а саме: слухання слова Божого і молитва, прийняття і застосування у власному житті, свідчиння іншим, або "світити для інших".

«Чим більше людина страждає, тим більше вона бачитиме знаки Божої любові, така людина прозріє. Наші конференції не можуть бути тільки теоретичними, Христос в свій час, зробив те, що мав. Ісус не втік на небо, але вознісся, щоб бути присутнім усюди. Чим більше ми даємо простору для Бога у житті, тим більше Він діє. Якби Бог не підняв людей, не було б майдану. В різних країнах, були подібні події, але люди не піднялись. Скажіть, яка спец служба, зможе за день зібрати 1 млн. людей. Скільки моментів було таких, що вже мав бути кінець майдану, але люди молились. Господь веде народ, не вождь, не президент, не особа, а Бог. Ми не знаємо до чого веде нас Христос. Він дав нам вже здоровий націоналізм, але ми не повинні на цьому зупинятись. Невже Бог підняв нас на такі жертви тільки заради комфорту в житті чи добрих доріг? Ні! Бог піднімає нас заради зміни всього світу і самих себе», - Владика Дмитро, під час зустрічі.

На завершення Кир Дмитро разом із всіма учасниками хвалили Бога у молитвою прослави. Після чого учасники отримали архієрейське благословення.