«Ми з вами! Ми разом робимо спільну добру справу», - Віталій Ціхорський , волонтер при Катедральному Соборі Верховних Апостолів Петра і Павла в м. Чорткові до військових в зоні АТО
  • Втр, 21/04/2015 - 21:41

Освячення реанімобіля, який придбали українці з Італії, здійснив єпарх Бучацький, владика Димитрій Григорак разом з священиками Катедрального Собору Верховних Апостолів Петра і Павла  м. Чорткова  21 квітня 2015 року Божого.

Завдяки жертвенній праці наших заробітчан  та священиків о. Романа Кривого, о. Андрія  Євчука  та о. Віктора Двикалюка наші військові матимуть змогу швидко надавати медичну допомогу потребуючим.

Невтомно для цього потрудився п. Віталій Ціхорський, який є волонтером при Катедральному Соборі. Звісно,  п. Віталій бажав би більшої підтримки від держави: "…бо немає проблеми з щирістю, з допомогою, люди ще будуть збирати, допомагати,  тільки важливо, щоб не блокували такі справи, а, навпаки,  сприяли, йшли назустріч".

Цей реанімобіль будуть відправляти через Чортківський військомат для наших збройних сил в зону АТО.

«Ми з вами! Ми разом робимо одну спільну,добру справу», - такі були слова побажання для наших військових від волонтера Віталія з м. Чорткова.