Митрополит Ігор відвідав зустріч випускників з нагоди 50-ліття завершення школи
  • Пон, 24/06/2019 - 09:55

22 червня 2019 року Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, відвідав с. Липиці, де відбулася зустріч випускників, що святкують 50-ліття завершення Колодрубівської середньої школи.

Митрополит зустрівся зі своїми однокласниками та їхніми сім’ями, а також звершив молитву над могилами своїх батьків і приятелів, що відійшли до вічності.

З нагоди зустрічі владика звершив Архиєрейську Божественну Літургію у храмі святого священномученика Йосафата с. Липиці. У слові до присутніх Архиєрей подякував за радісну зустріч: “Ми пам’ятаємо про наших однокласників та наших учителів, які випередили нас до вічності, хай милосердя Боже огортає їхні душі! Для них – вічна пам’ять! Дякую усім вам, що ви є, що ви – добрі та старанні батьки, бабусі й дідусі! Так проходить життя, а для нас, однокласників, пройшло уже 50 років закінчення середньої школи! Хай Господь благословить вас, ваші сім’ї мирним життям та добрим здоров’ям! Дякую Володимиру Сидораку, що вийшов з ініціативою цієї зустрічі, та Бокалу Богдану, який підхопив її! Вдячний усім присутнім, які прибули помолитися та зустрітися!”

Митрополит побажав усім надалі єднаймося молитовно, підтримувати одне одних, віддавати своє життя Богові: “Дякуймо Богові за наше життя, за дар життя наших ближніх, за можливість любити та змінювати своє життя на краще. Усі маємо різні клопоти, але долаймо їх так, як добре нам вдається! Хай Господь благословить усіх нас, дає сили духу, доброго здоров’я та світла розуму! Молімося одні за одних! Віддаю вас усіх в опіку Божої Матері!”