Молитовні чування у студентському храмі
  • Птн, 19/04/2019 - 09:37

16 квітня 2019 року у Храмі Блаженного Священномученика Олексія Зарицького відбулися молитовні чування для студентської молоді.

Розпочалися вони з Літургії Напередосвячених Дарів та продовжилися науками, які провадили семінаристи Львівської Духовної Семінарії Святого Духа.

Тема чувань: «Іти за Христом». А отже говорили про дорогу до Бога і з Богом, а також про різні події та виклики, які супроводжують цей шлях.

Всі люди покликані до учнівства. Спасіння кожному дається просто так, а за учнівство доводиться платити. Людина стає вдячною за страждання тоді, коли починає розуміти справжній їхній сенс. Саме через страждання кожен може доторкнутися до Ран Христа.

Також молодь переглянула невеличкий фільм «Цирк метеликів» та обговорила його різнобічно. Фільм відтворює життя людини, яку всі вважають потворною, а себе «стандартно-нормальними». Проте детально подивившись та проаналізувавши його можна цілком впевнено сказати, що Бог завжди присутній в часі наших страждань, потрібно лише навчитися приймати їх і віднаходити в них радість, а також приймати інших, краса яких нестандартна та незрозуміла для більшості.

Під час чувань брати провадили своїм співом Ісусову молитву та пісні Тезе з роздумами під гітару.

Джерело: Фейсбук-сторінка Центру Студентського Капеланства ЛА УГКЦ