Молитва про мир
  • Втр, 28/06/2022 - 13:19

О Боже, від котрого походять святі прагнення, добрі поради і справедливі вчинки; дай слугам своїм той мир, якого світ не може дати.

Вчини, щоб серця наші були схильними дотримуватись Твоїх заповідей, щоб зникнув страх перед ворогами, а завдяки Твоїй опіці в наших часах запанував мир.

Через нашого Господа, Ісуса Христа, Котрий з Тобою живе і царює у єдності Духа Святого, Бог на всі віки вічні. Амінь.

+++

О Боже, причино і прихильнику миру, пізнання якого дає життя, а служіння є пануванням, охороняй своїх вірних слуг від усілякої напасті, щоб, довіряючи Твоїй опіці, ми більше не боялись жодного ворога. Амінь.

+++

О Господи, Ісусе Христе, котрий у своєму милосерді вислуховуєш молитви грішників, вилляй, просимо Тебе, усі необхідні ласки і благословення на нашу батьківщину і її громадян.

Особливо молимось за нашого президента, за наш парламент, за наших військових, за усіх, хто обороняє нашу батьківщину на кораблях і літаках, на морі і в небі, за усіх, хто переживає труднощі війни. Молимось за усіх, кому загрожує небезпека. Приведи нас, після труднощів цього життя, до оазису спокою і, Господи, з’єднай нас назавжди у своєму славному царстві небесному.

Архиєпископ Фултон Шін, "Молитовник у часі війни"