Молитва в усесвітній день онкохворої дитини
  • Птн, 16/02/2018 - 14:40

14 лютого 2018 року, напередодні всесвітнього дня онкохворої дитини, який відзначають щороку 15 лютого, в Львівській обласній дитячій спеціалізованій клінічній лікарні (вул. Дністерська, 27) відбувся молитовний захід, під час якого о. Михайло Шкрібинець, головний медичний капелан лікарні та о. Сергій Білоконь, голова референтури медичного капеланства Львівської Архиєпархії, звершили молебень до Пресвятої Богородиці та Чин освячення води, якою благословили присутніх працівників медичного закладу, а також батьків діточок, які страждають на дану недугу.

На завершення о.Сергій передав вітання від Високопреосвященного Архиєпископа і Митрополита Львівського владики Ігоря, та подякував о. Михайлу за його сумлінне служіння потребуючим опіки вірним – маленьким пацієнтам з їхніми батьками, а також, усім працівникам лікарні, які шляхом неймовірних зусиль рятують життя “маленьким ангеликам”, враженим страшним недугом.

Після цього о. Михайло від себе особисто, братів-семінаристів, та всіх присутніх передав Високопреосвященному владиці Ігорю ікону Пресвятої Богородиці із відбитками долонь маленьких пацієнтів на зворотній стороні.