Молодь київської парафії святого Олександра молитиметься цілу ніч за Україну
  • Птн, 06/12/2013 - 11:30

У соборі святого Олександра, що знаходиться на Майдані Незалежності, у ніч з п’ятниці на суботу молитимуться за Україну, за мирне врегулювання конфлікту, за людей, які перебувають на майданах країни та за владу.

Весь католицький світ у різних куточках України молиться за країну. Молодь активно бере участь у житті своєї держави як безпосередньо, так і духовно. У головному храмі Києва постало дві молитовні ініціативи: молодь молитиметься цілу нічу храмі, починаючи з 21.00 год., з 6 на 7 листопада, а спільнота Марії Невпинної Допомоги у суботу з 19.00 по 22.00 год.

«Це Божа справа молитися за Україну і її людей, - говорить Юля з молодіжної спільноти парафії, -  молитися за мирне врегулювання цієї ситуації, за духовне очищення керівників влади, за їх мудрість в перешкоджанні збройного наступу на людей та утисках. За людей, що на Майдані, щоб сила духу не зменшувалася. За любов, яка тепер є, щоб вона доторкнулася тих, хто боїться чи є жорстокий, за те, щоб вони побачили правду про себе. За наше майбутнє в Бозі і з Богом».

Джерело: www.catholic-media.org