«Молодь: шлях до Церкви», – тема чергової програми «Відкрита Церква» з Блаженнішим Святославом
  • Втр, 25/09/2018 - 14:41

26 вересня о 16:00 розпочнеться наступний ефір інтерактивної програми «Відкрита Церква». Цього разу ми порушимо тему, яка стосується взаємин із молоддю.

Із якими проблемами зіштовхуються молоді люди, як подати їм руку допомоги, як зробити так, щоб вони були щирими християнами? І що тут залежить від Церкви?

Про це, як і про багато чого іншого, ми поговоримо із Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом у прямому ефірі. Долучайтеся до розмови! Адже саме від ваших запитань залежить «градус» нашої дискусії! 

Запитання до Глави УГКЦ можна лишати в коментарях під постом із програмою у соціальній мережі Фейсбук.

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА» – це інтерактивний проект «Живого телебачення». У межах проекту ми щоразу порушуємо нову й важливу для суспільства тему і з допомогою Блаженнішого Святослава шукаємо відповіді на виклики часу. У кожній програмі ви почуєте думки експертів, результати найсвіжіших соціологічних досліджень і цікаві факти з життя Глави УГКЦ із перших вуст! «Родзинка» нашої програми – щирий інтерактивний діалог із глядачем, під час якого кожний охочий може поставити запитання Предстоятелеві УГКЦ й одержати жадану відповідь одразу.