Молодіжний християнський табір «Назад у майбутнє»
  • Втр, 04/08/2015 - 14:35

Із 20 по 31 липня 2015 року у с. Гребенів (Сколівського р-н., Львівська обл.) на відпочинковій базі «Зелем’янка» відбувся молодіжний християнський табір «Назад у майбутнє». Організатором табору була парафія Всіх Святих Українського Народу (м. Львів, вул. С. Петлюри, 32).
 
«Ці 12 днів були неймовірними. Згадую те все із сльозами на очах. Таке не забудеш ніколи. Особливо щасливі за те що до нас завітав владика Венедикт. Дякую нашим дорогим, котрі так класно все організували, отцям Миколаю Білецькому та Володимиру Ольшанецькому, нашим дорогим Настусям та нашому медику Олі Паламар. Загалом говорити можна багато, а коротко в двох словах я почуваюся надзвичайно щасливою і вдячна Богу, що мала можливість побувати там. Дякую вам дорогенькі, за чудово проведений час» – поділилась своїм враженням учасниця табору Христина Гусак.
 
Учасниками даного табору були молоді люди віком від 14-18 років із Львова, с. Сокільник (Пустомитівський р-н., Львівська обл.) та Рівненщини. Слід зазначити, що участь брали діти із малозабезпечених сімей та учасників АТО. У насиченому активним відпочинком графіку табору було місце для молитви та Божественної Літургії, яка звершувалась щоденно.
 
Особливою подією табору були пастирські відвідини Преосвященного владики Венедикта, Єпископ-помічника Львівської архиєпархії. У перший день єпископ мав зустріч із управою табору, звершив Молебень до Богородиці та виголосив проповідь. Опісля усі охочі мали змогу у неформальній обстановці поспілкуватись та зробити фотографію із архиєреєм. Завершення табору відбулося урочистою Архиєрейською Божественною Літургією і словами подяки владики Венедикта до учасників табору та молодіжного хору.