Мощі Св. Шарбеля у селі Слобідка на Тернопільщині
  • Чтв, 18/04/2013 - 12:07
Мощі Св. Шарбеля у селі Слобідка на Тернопільщині

12-14 квітня, з нагоди Великопосних Реколекцій, було привезено мощі св. Шарбеля до цієї маленької парафії Товстенського деканату, Бучацької єпархії. Реколекції, на теми Року Віри,  проповідували отці Згромадження Воплоченого Слова із м. Вінниці, на запрошення адміністратора парафії – о. Любомира Романишина. На початку, в п’ятницю, у молитві Хресної Дороги взяли участь також місцеві священики: віце-канцлер Бучацької єпархії о. Дмитро Ненчин, о. Борис Стасюк та о. Іван Полевий.

Від першого дня Великопісної Парафіяльної Віднови святий Шарбель починав гуртувати у храмі Св. Архистратига Михаїла окрім чимало місцевих ще багатьох молільників із навколишніх сіл: Садки, Хмелева, Поділля, Буряківка та Кошилівці. Дійсно, багато людей прийшло в тих днях до храму – молитися, сповідатися, послухати наук чи просто прикластися до св. Мощей.

Дякуючи Богові, в цьому Році Віри, маємо можливість всі будуватися також свідоцтвом віри святих, що покликають християн до навернення, до молитви, до прийняття св. Таїнств та до живої віри.

Прес-центр Парафії Покрова Пресвятої Богородиці м. Вінниці