На Франківщині відбулася зустріч голів єпархіальних Комісій родини УГКЦ
  • Втр, 17/07/2018 - 16:29

2 – 4 липня 2018 р. Б відбулася чергова координаційна зустріч голів єпархіальних комісій у справах родини УГКЦ у мальовничій карпатській місцині Івано-Франківщини на базі комплексу «Християна», що у с.Голошина Верховинського району.  

Зустріч, однак, не була звичайною, адже вперше голови комісій мали нагоду провести ці дні разом зі своїми сім’ями. Чудовій атмосфері та відпочинку посприяло як свіже гірське повітря, так і тимчасова відсутність комунікацій із зовнішнім світом, а особливо запропонована програма від подружніх пар із місії «Кана».

Священичі подружжя Любомира та Стефанії Сапринюк, Василя та Юлії Нестер, а також подружжя Марека та Дороти із Польщі, за допомогою коротких  навчань та вправ допомагали усім зосередитися на власних стосунках та подружньому діалозі, що дає можливість поглибити єдність, яку легко втрачаємо в повсякденній суєті. Важливо  постійно зростати у подружжі і сім’ї через молитву, діалог, пробачення; постійно навчатися молитви: особистої, подружньої, з іншими. Це все допомагатиме ставати ще більше диспозиційними в інтересах інших сімей та подруж.

Дякуємо Богу, за такі миті, які допомагають подружжям відкривати красу шлюбу та радість любові.