На парафії Святого Володимира Великого в Рудно відбувся соціально-культурний захід «Особливі історії особливої молоді»
  • Втр, 23/10/2018 - 10:04

Черговий соціально-культурний захід за участю молоді з особливими потребами, якою опікується БФ "Карітас - Львів УГКЦ", відбувся 21 жовтня, у неділю, на парафії Святого Володимира Великого у Рудно. Цього року це вже десята поїздка у культурно-освітні заклади області і парафії з фотовиставкою та виставкою-ярмарком, які популяризують успіхи і таланти молоді з особливими потребами.

Гостей гостинно зустрів настоятель храму о. Юрій Воловецький. Парафіяни оглянули фотовиставку, де були представлені портрети молодих людей (автор - Катерина Птаха), почули про діяльність "Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами" БФ "Карітас - Львів УГКЦ", а також побачили і мали можливість придбати вироби, виготовлені руками друзів. Особлива молодь пригощала всіх гарячими кавою, чаєм та солодощами.

Директор БФ «Карітас – Львів УГКЦ», синкел соціального служіння Львівської Архиєпархії УГКЦ висловлює подяку парохам, священикам за відкритість і можливість популяризувати історії особливої молоді. Зокрема, такі заходи відбулись на парафіях Успення Пресвятої Богородиці у с. Лапаївка (настоятель о. Михайло Гарват), Святого Миколая у смт. Глиняни (настоятель о. Андрій Лукачик). Пожертви підуть на розвиток "Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами".

Захід відбувався за підтримки Львівської освітньої фундації в рамках всеукраїнського проекту "Активізація соціального служіння у громадах".