На Сицилії безробітний забив на смерть священика за ... погану проповідь
  • Птн, 19/04/2013 - 22:55

33-річний Антоніо Інкандела заявив поліції, що не зміг стерпіти проповідь священика Мікеле Ді Стефано
Трапані. Італієць, який звинувачується у вбивстві католицького священика в результаті побиття до смерті, заявив, що на злочин його спровокували ... погані проповіді священика, передає агентство ANSA.

33-річний безробітний Антоніо Інкандела (Antonio Incandela), заарештований за звинуваченням у вбивстві, 17 квітня заявив поліції, що не зміг витерпіти проповідь священика Мікеле Ді Стефано (Michele Di Stefano), яка здалася йому низькопробною. За це він побив літнього священика.

Інкандела сказав, що він не мав наміру убити священика, а тільки хотів «дати йому урок», але не розрахував свої сили і забив сільського падре на смерть.

Інцидент стався 27 лютого в невеликому селищі Уммарі на західному узбережжі Сицилії  поблизу Трапані. Мікеле Ді Стефано, захоплений вбивцею під час сну, був вбитий на смерть рукояткою мотики.

Антоніо Інкандела не тільки вбив, але і пограбував священика. Він був затриманий, коли спробував використати банківську кредитну картку священика в банкоматі,  повідомили представники поліції.

Розслідування триває. Не виключено, що свідчення вбивці вигадані ним з метою применшити свою провину.

За матеріалами www.sedmitza.ru