На зустрічі сімей в Ірландії для Папи виступить відомий танцювальний гурт «The Riverdance»
  • Птн, 27/07/2018 - 14:47

Під час короткого візиту до Ірландії, запланованого на серпень цього року, Папа Франциск відвідає «Фестиваль сімей» - один із головних заходів міжнародного зібрання під назвою «Всесвітня зустріч сімей». Організатори називають цей захід «дуже особливою подією концертного типу, яка, у своєму серці, відзначає присутність сімей з усього світу та їхню віру».

Після промови до понад 70 тисяч присутніх, Папа Франциск спочатку вислухає свідчення п’яти різних сімей з Ірландії, Канади, Індії, Іраку та Африки. Вони розповідатимуть про те, «як їхня сім’я витриває і продовжує сповнюватись надії і любові посеред найбільших викликів їхнього життя».

Програма фестивалю також включає виступи відомих виконавців, серед яких і всесвітньо відомий танцювальний колектив  «The Riverdance», котрий з цієї нагоди включить до складу своїх найбільших зірок.

Як повідомили організатори події, «Папа Франциск попросив, щоб його посадили «серед людей» на платформі навпроти сцени».

Як інформує Aleteia.org, ірландці з нетерпінням очікують на візит Святішого Отця. На Месу під його проводом, що відбудеться в останній день візиту, вже зарезервовано близько 500 тисяч квитків.