Наріжний камінь другого корпусу заклали у Київській семінарії
  • Срд, 26/09/2012 - 00:00

Владика Йосиф (Мілян) заклав та освятив наріжний камінь навчально-житлових приміщень другого корпусу Київської Трьохсвятительської духовної семінарії. Освячення відбулося 25 вересня 2012 року після Архиєрейської Божественної Літургії. З архиєрем співслужили: ректор о. Петро Жук, віце-ректор о. Андрій Чорненко та духівник ієрм. Єронім Івашків, - повідомили в Інформаційному центрі Київської Трьохсвятительської духовної семінарії.

 

У своєму слові до настоятелів, братів-семінаристів і працівників семінарії Владика Йосиф наголосив на тому, що «ця будівля в майбутньому має послужити у вихованні, навчанні, а передусім у духовному житті семінаристам, які в недалекому майбутньому мають іти у світ, щоб стати рибалками людей. Головна мета пресвітера, основне його покликання - бути людиною молитви і прикладом свого життя показувати всім вірним шлях до Бога».

 

Після освячення о. Петро подякував  єпископові за його пастирську опіку над семінарією та постійну допомогу в різних, як великих, так і дрібних, семінарійних справах.

 

 

Джерело: Департамент інформації УГКЦ