Настав час, що нам, християнам у своїй країні знову доводиться боротися за свої права!
  • Втр, 11/08/2015 - 14:07

От не можу ніяк зрозуміти.. У країні непочатий край справ, які потрібно вирішувати, а тут по різних містах України так звані ЛГБТ організовують паради. Скажімо відверто, що у час війни існує сильне намагання насадити і так змученому Народові відверте ЗБОЧЕНСТВО! Одні роблять це через паради, інші через внесення змін до Конституції.

І тут виникає питання: що робити? У першу чергу його повинні собі поставити християни! Відповідь однозначна: Не мовчати! Потрібно говорити і діяти! Бо якщо ми будемо мовчати, на наших очах зруйнують інституцію сім`ї! Хто має проблеми з гріхами, які кличуть пімсту з неба, для того є Сповідь! Господь милосердний і прийме кожного, хто кається і бореться, але не рекламує свою гріховність.

І нехай ніхто нас не тролить любов`ю, мовляв "ви ж християни, повинні любити усіх". Так, це правда! Але любов християнська є відповідальною, з чого виникає, що вони вимагає назвати речі своїми іменами. Коли б Христос поводився як "тепле масло", то Він не перекидав би столи міняйлів і не дискутував з фарисеями, але уклав би з ними мирну угоду. Але, він пішов до кінця, аж до смерті на хресті!

Настав час, що нам, християнам у своїй країні знову доводиться боротися за свої права! У Львові в першу чергу! Хто ще не зрозумів, що це королівське місто вже давно є досить далеким від євангельського духу, пригляньтеся ближче! А що говорити за більш ширші масштаби.

І ще цікаво.. Багато говориться про громадянське суспільство. Саме Церква Христова відкриває істинну дорогу до нього. Проте, зараз існують величезні спроби нав’язати нам модель найперше чисто світського, а опісля дико світського суспільства. Якщо ми хочемо бути добрими християнами, то повинні старатися, щоб післявоєнне суспільство було збудоване саме на християнських, євангельських цінностях!

З надією на Господа, з любов’ю до свого Народу!

З нами Бог!

У Ньому наша перемога!

о. Юстин Бойко, студит