Наступна програма «ВІДКРИТА ЦЕРКВА» з Блаженнішим Святославом про еміграцію
  • Срд, 01/03/2017 - 08:31

3 березня, о 16:00, чекайте на наступний ефір інтерактивної програми «ВІДКРИТА ЦЕРКВА». Цього разу говоритимемо з Блаженнішим Святославом на тему «Еміграція».

Покинути рідну землю в пошуках кращої долі – це вимушений крок чи зрада Батьківщини? З якими викликами стикаються емігранти? Як допомогти соціальним сиротам, батьки яких десятки років перебувають на заробітках за кордоном? Що ми маємо робити, аби еміграція в Україні зменшила оберти? І чим може в цьому допомогти Церква?

Про це, як і про багато чого іншого, ми поговоримо із Главою УГКЦ у прямому ефірі. Долучайтеся до розмови! Адже саме від Ваших запитань залежить «градус» нашої дискусії! Запитання до Глави УГКЦ на тему «Еміграція» можна писати в коментарях під цим анонсом на сторінці «Живого ТБ» у мережі Facebook. Також їх можна надіслати на електронну адресу редакції zhyveproject2016@gmail.com.

Відкривайте мудрість Церкви разом з нами!

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА» – це новий інтерактивний проект «Живого телебачення». У межах проекту ми щоразу порушуємо нову й важливу для суспільства тему і з допомогою Блаженнішого Святослава шукаємо відповіді на виклики часу. У програмі можна почути думки експертів, результати найсвіжіших соціологічних досліджень і цікаві факти з життя Глави УГКЦ із перших вуст! «Родзинка» нашої програми – щирий інтерактивний діалог із глядачем, під час якого кожний охочий може поставити запитання Предстоятелеві УГКЦ й одержати жадану відповідь одразу.