Навчально-катехитичний центр "Дерево життя" запрошує на навчання
  • Втр, 30/07/2013 - 01:24

Інститут св.Томи Аквінського – відоме місце чи не для кожного київського католика. Тут щодня відбуваються лекції та зустрічі, виступи відомих церковних діячів та молодіжні заходи або ж просто здибанки на зразок "Кави з директором".

Але кожного місяця настає особлива п’ятниця, коли "до Томи" з’їжджаються католики з найрізноманітніших парафій – й Інститут на два дні стає всеукраїнським центром не лише навчання, але і спілкування, ділення та обміну досвідом, знайомства з новими друзями та розвитку співпраці. Так відбувається сесія в навчально-катехитичному центрі "Дерево життя", заснованому на базі багатого досвіду (від 2001 року) заочного навчання при ІРН св.Томи.

Наші студенти – це активні вірні як римо-, так і греко-католицьких парафій, які прагнуть не лише бути заангажованими в церковне життя, але і формуватися при Церкві, постійно отримуючи нові знання. Ми – не лише кияни. Харківщина і Тернопільщина, Житомирщина і Львівщина; Коростишів і Кам’янець-Подільський, Гнівань – ось далеко неповний перелік міст і місцевостей, звідки прибувають студенти НКЦ "Дерево життя".

Наші викладачі – кращі спеціалісти-практики з цілої України, адже ми поєднуємо лекційний компонент з семінарами, тренінгами та практикою. В НКЦ є два напрямки навчання: "Євангелізація та катехизація" (тут навчаються майбутні або діючі катехити та євангелізатори, учасники церковних спільнот та рухів, парафіяльні співпрацівники), а також "Приготування до подружнього життя та сімейне консультування" (напрямок, призначений для осіб, що прагнуть брати участь у різних ланках сімейного душпастирства Церкви, перш за все – у царині приготування молодих до шлюбу та консультування подружніх пар).

 

Всі деталі можна дізнатися, написавши на derevo.zhyttia@gmail.com

Можна також скористатися формою, поданою для контактів на нашому блозі http://derevozhyttia.blogspot.com/

Ми на Facebook: http://www.facebook.com/katechcentr

Вконтакті: http://vk.com/derevozhyttia