«Ніхто і ніколи не зможе забрати у нас нашого синівства Божого», - Владика Йосафат на пікніку для друзів-бездомних
  • Суб, 10/10/2015 - 10:11

7 жовтня, за ініціативи Спільноти св. Егідія на парафії Всіх Святих Українського Народу УГКЦ, за сприяння управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики, відбувся пікнік для друзів-бездомних. 

Особливим гостем свята був Владика Йосафат (Мощич) – Єпископ помічник Івано-Франківський, який очолив молебень до Пресвятої Богородиці і звернувся до бездомних зі словом утіхи та підтримки: «Ніхто і ніколи не зможе забрати у нас нашого синівства Божого, заради цього Христос взяв на себе людське тіло і народився на цей світ у вбогості».

«У Франківську є десятки великих парафій, але сьогодні вас приймають у маленькій каплиці, подібно як Христос народився у вбогій стаєнці», – зауважив Єпископ помічник Івано-Франківський. Також Владика запросив усіх присутніх на прощу до чудотворної ікони Матері Божої, що в Крилосі, де пообіцяв знову сісти за спільний трапезний стіл.

Свято завершилося розіграшем призів та концертом української пісні, який презентували Братство свящмуч. Йосафата Івано-Франківської семінарії УГКЦ та квінтет із Нігерії.