Ніколь Кідман: католицизм мене провадить
  • Втр, 30/04/2019 - 15:57

«Католицизм мене провадить», - зізналась відома австралійська акторка Ніколь Кідман у розмові з американським журналом «Vanity Fair». Вона також розповіла, що її оточення висміює її за навернення в католицизм. І все через те, що вона є практикуючою католичкою і ходить до церкви з сім’єю.

Кідман навернулась до католицької віри в 2006 році. Зараз вона проживає у Нешвілл, штат Теннессі. Участь в літургії є важливим елементом її сімейного життя, інформує nczas.com.

«Ми так виховуємо і наших дітей. Хоч мій чоловік Кіт є іншої віри, він ходить до церкви разом з нами. Моя бабуся була ревною католичкою і виховувала мене в молитвах, які мали на мене великий вплив», - розповіла акторка.

Перед одруженням з музикантом Кітом Урбаном Ніколь вивчала теологію в Каліфорнії, щоб краще зрозуміти своє католицьке коріння.

«Католицизм провадити мене. Я дійсно маю глибоку віру, намагаюсь регулярно ходити до церкви, до сповіді. До речі, мені завжди подобалась ідея стати монахинею», - зізналась вона.

Варто зазначити, що раніше акторка Кідман була одружена з актором Томом Крузом і належала до церкви саєнтологів.

Однак, за її словами, їй вдалось щасливо вийти з цієї секти; в цьому їй допомогла родина і друг сім’ї, о. Пол Колман, австралійський священик. Її подружжя з Крузом було уневажнене. З Кітом Урбаном вони мають двох дітей: Сандей Роуз і Фейс Маргарет.

51-річна Ніколь Кідман знялась в багатьох відомих фільмах. У 2002 році отримала «Оскара» за участь у фільмі про Вірджинію Вульф «Години».