Німецька поліція забрала 40 дітей у християнської громади
  • Втр, 10/09/2013 - 11:44

Сорок дітей забрала німецька поліція у християнської громади «Дванадцять Племен» у Kлостерзіммерні. Підставою таких дій були інсинуації про жорстоке поводження з дітьми, незважаючи на пояснення, що дітей карають лише задля дисципліни.

До поліцейської акції залучили 100 офіцерів, які зібрали дітей від 7 місяців до 17 років зі спільного дому громади. Неповнолітніх віддали до прийомних сімей на час розслідування. Свідки свідчать, що батьки дітей не чинили опору владі.

«Ми підозрюємо, що батьки завдавали дітям шкоди», – сказав Хельмут Бейчлаг, голова місцевого суду. Він посилається на докази того, що дітей били по ногах, руках і спині.

Батьки у відкритому листі до сусідів і друзів з околиць написали: «Ми закликаємо вас, щоб ви посвідчили, чи справді ми чи наші діти бродили селом? Що ви думаєте про наших дітей і їхній рівень життя? Чи були вони щасливі? Чи ставились з повагою до інших?»

«Ми вчимо дітей слухати своїх батьків і бути слухняними щодо них і вчителів. Коли вони поводяться невиховано або навмисно зроблять якусь шкоду іншим, то за це дістають покарання різкою, яка викликає тільки біль, а не ушкодження тіла. Ми прагнемо бути добрими батьками, тому не караємо дітей у пориві гніву, ні руками, ні кулаками», – пояснюють члени спільноти на своєму сайті.

«Дванадцять Племен, – це громада, заснована в сімдесятих роках минулого століття, яка налічує близько 3000 членів у всьому світі. Члени цієї громади кажуть про неї як про месіанську, що йде за вченням Христа, до Якого звертається Єшуа. Члени спільноти живуть самодостатнім життям, виробляючи свої власні продукти харчування та електроенергію. Вони одягаються скромно і не дозволяють своїм дітям дивитися телевізор. «Дванадцять Племен» вже мали розбіжності з владою через прагнення вчити своїх дітей вдома. Дозвіл на домашню освіту чиновники анулювали, мотивуючи, що спільнота не має відповідних вчителів.

За матеріалами chn24.pl