Новий польський уряд провадить pro-life зміни у Польщі
  • Чтв, 10/12/2015 - 15:57

Новий польський уряд, сформований консервативною партією Право і справедливість, вже з перших тижнів своєї діяльності вдався до санації шкоди, що її завдали польському суспільство їхні попередники. 

Так міністр академічної освіти Ярослав Ґовін заявив, що його міністерство припиняє фінансування ЛГБТ студій та часописів, як це були запровадили ліберальні попередники з Громадянської платформи.

Також міністра освіти Анна Залєвска заборонила приймати до початкових та середніх шкіл так звані зовнішні групи сексуальної едукації учнів. Пояснюючи свій вчинок міністра Залєвска заявила, що Зовнішні групи сексуальної едукації являють собою загрозу для дітей, оскільки некваліфіковані за працю з дітьми. «Потрібно шанувати інтимність дітей та молоді. Окрім цього, у сексуальному вихованні дітей потрібно шанувати перш за все роль батьків. Вони у цьому є найважливішими» - заявила пані Залєвска.

Також і міністр охорони здоров’я Константин Радзівіл припинив державне фінансування in vitro запліднення. Міністр Радзівіл заявив, що його міністерство не буде виділяти 340 мільйонів злотих на фінансування in vitro запліднення, замість цього міністерство охорони здоров’я планує запровадити програму лікування неплідності, як частину нової стратегії охорони здоров’я польської нації. Міністр також заявив, що основним методом лікування неплідності його міністерство бачить NaPro метод.

Також новий польський уряд найближчим часом планує виділення кожній польській сім’ї по 500 польських злотих за кожну дитину.

Також цікаво зазначити, що новий Президент А. Дуда відновив практику щоденних Служб Божих у президентській резиденції.

За матеріалами Bitno.net