Новий президент Бразилії: Бог - понад усе
  • Суб, 12/01/2019 - 13:15

В перший день 2019 року новий президент Бразилії склав присягу, вступаючи на пост глави держави. Він висловив свій намір провадити країну у відповідності до «юдейсько-християнських» принципів та захищати інституцію сім’ї перед обличчям «згубної» гендерної ідеології та «політичної коректності».

Під час звернення до Національного конгресу Бразилії новообраний Жаїр Болсонару пообіцяв, що збирається «об’єднати народ, цінувати родини, поважати релігії та нашу юдейсько-християнську традицію, боротись з гендерною ідеологією, зберігаючи наші цінності», інформує LifeSiteNews.com.

«Бразилія знову стане країною, вільною від кайдан ідеології», - додав п. Болсонару. – «Під час виборчої кампанії ми вислуховували голос вулиць і пообіцяли поставити Бразилію на перше місце, а Бога – понад усе».

Новий президент країни говорив про катастрофічні наслідки падіння моральних цінностей, що відбулось у Бразилії впродовж останніх десятиріч під час правління соціалістів. В останні роки у країні відзначили спалах злочинності, а гомосексуалізм та гендерна ідеологія поширились на спонсорованих урядом парадах і в публічних школах.

«Безвідповідальність призвела нас до найбільшої етичної, моральної та економічної кризи за всю нашу історію», - наголосив він. – «Сьогодні ми розпочинаємо важке завдання, метою якого є розпочати новий розділ в історії Бразилії, розділ, в якому Бразилія буде сильною, потужною, впевненою і відважною».

«Сьогодні я стою перед усім народом,… який починає визволятись від соціалізму, від перестановки цінностей, від великих урядів, від політичної коректності», - продовжував він. – «Ми не можемо дозволити руйнівним ідеологіям розділяти бразильський народ, ідеологіям, які руйнують наші цінності і традиції, руйнують наші сім’ї – основу нашого суспільства. І я запрошую усіх розпочати рух в цьому напрямку. Ми можемо – я, ви і всі наші родини, усі ми разом – встановити заново етичні і моральні стандарти, що перемінять нашу Бразилію».

У промові новообраний президент подякував Богові, що врятував його від замаху психічно неврівноваженого чоловіка, котрий ледве не забрав його життя під час передвиборчої кампанії. «Перш за все, я хочу подякувати Богові за сам факт того, що я живий, що лікарям вдалось провести направду чудесну операцію… Дякую Тобі, мій Боже», - сказав він.