ООН наполягає, щоб Церква дозволила дітям займатись сексом і робити аборти
  • Птн, 07/02/2014 - 00:08

Остін Руз, глава Католицького інституту прав людини і сім’ї з осідками в Нью-Йорку та Вашингтоні, висловив рішучий протест у справі рапорту Комітету ООН у справах дітей в Женеві. На думку цього відомого захисника життя і сім’ї, автори документу однозначно наказують Католицькій Церкві відмовитись від свого навчання у таких питаннях як контрацепція, аборт і гомосексуалізм. «Комітет ООН наказує Церкві дозволити дітям займатися сексом і робити аборти», - підсумовує вищезгаданий рапорт американський діяч.

Пан Руз нагадує, що цей звіт був створений після 8-годинного слухання представників Ватикану в Комітеті. Він також звертає увагу на те, що ця діяльність пов’язана з кампанією, яка ініціювала псевдокатолицьку, проабортивну організацію «Catholics for Choice» (Католики за вибір). Метою кампанії «See Change Campaign» (Побач зміни) є усунути Апостольську Столицю з ООН і применшити її статус із спостерігача до звичайної позаурядової організації. Таким чином буде можливо обмежити вплив головного захисника життя і сім’ї у справах ухвалення міжнародних рішень. Серед організацій, яким найбільше залежить на обмеженні ролі Ватикану у цій міжнародній організації, п. Руз називає такі впливові інституції як: Федерація планованого батьківства, проабортивна група «Marie Stopes International», Центр репродуктивних прав, а також організація «SIECUS», що займається сексуальною освітою.

Пан Руз закликає висловлювати свою позицію і залучатись до кампанії на захист Апостольської Столиці при ООН. Свою підтримку Ватикану можна задекларувати на сайті www.defendtheholysee.com. Цю декларацію можуть підписувати не лише католики, але й люди різних віровизнань і релігій, яким не байдужа релігійна свобода, свобода життя і сім’ї.

За матеріалами wiara.pl