Отці салезіяни провели для дітей англомовний табір Боско
  • Птн, 19/07/2019 - 09:50

З 30 червня по 10 липня 2019 року, в с. Коростів Сколівського р-н. Львівської області, відбувся християнський табір з поглибленим вивченням англійської мови.

Метою табору є духовне збагачення, оздоровлення та покращення навичок англійської мови. Оскільки територія табору розташована серед карпатських гір, діти проводили більшість часу надворі, граючи в різноманітні ігри, квести та турніри, які підготували аніматори.

На таборі щодня було три години англійської мови. Уроки проводили Джон, Ернест та пані Ірина. Двоє із них не розмовляли українською, спілкуючись з ними діти могли вдосконалити своє вміння висловлюватись іноземною. Пані Ірина також добре володіє англійською мовою і має практику спілкування з дітьми, адже працює викладачем в НВК «Школа-гімназія «Шептицьких».

Під час табору проводили вечори англомовних фільмів з обговоренням. Разом з отцем Анатолієм діти мали катехизацію про «Дари Святого Духа». Одне пообіддя було присвячене духовній віднові – учасники табору мали можливість приступити до Тайни покаяння.

Протягом табору кожна дитина мала свого таємного друга, якому робила приємні сюрпризи.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://sdbua.net