Папа Франциск: Бог є великим, Він є Богом слави, Він крокує з тобою і навіть дає тобі морозиво, коли це необхідно
  • Суб, 28/10/2017 - 19:06

«Бог є великим, Він є Богом слави, Він крокує з тобою і навіть дає тобі морозиво, коли це необхідно», – наголосив Папа Франциск у середу, 25 жовтня 2017 року, у телепрограмі «Отче наш» на італійському каналі Tv2000, що належить італійській єпископській конференції. Це була перша із дев’яти передбачених передач, що мають вийти в ефір дякуючи співпраці Секретаріату Апостольської Столиці з питань комунікацій та телеканалу Tv2000.

Згідно із задумом, на початку кожної передачі Святіший Отець розмовлятиме із ведучим о. Марко Поццою, молодим тюремним капеланом з Падуї, після чого гостями програми будуть видатні постаті світу культуру та театру. Гостем першої передачі стала письменниця Сільвія Аваллоне. А 23 листопада 2017 вийде у світ також книга з розмовами Святішого Отця та о. Марко Поцци.

У першій розмові Єпископ Риму, пригадуючи деякі епізоди із свого дитинства, намагався звернути увагу глядачів на те, що небеса, про які ми згадуємо у Господній молитві «Отче наш», символізують Божу велич та всемогутність, Його безмежну силу, любов та красу.