Патріарша комісія у справах молоді провела навчання щодо комунікаційної стратегії молодіжного апостоляту в УГКЦ
  • Пон, 03/06/2019 - 18:29

Днями у Львові, у Патріаршому домі, відбувся тренінг “Етапи формування і втілення комунікаційної стратегії молодіжного апостоляту в УГКЦ”, в рамках якого учасники формували бачення і здобували практичні навички в роботі у ЗМІ (соціальні мережі, сайти, блоги, анонси, публікації).

Організатор заходу — Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ.

“Учасників цікавить, як за допомогою соціальних мереж, інформаційних інструментів, можна поширювати добрі звістки та Боже Слово. Ми розглядатимемо контент (зокрема відео) і його типи. Звернемо увагу також на медіаплан, адже в роботі з медіа важливими є частота, якість і повторюваність”, — наголосив спікер події Андрій Шестак, викладач УКУ. Крім того, під час події священники обговорювали, як краще вести свої сторінки в соцмережах.

За словами організаторів, ці навички допоможуть краще працювати на благо молодіжної комісії. “Саме такий вигляд мають тепер зустрічі голів єпархіальних комісій. Ми вирішили поєднати корисне з корисним, тобто окрім обговорень поточних справ і проектів, ми проводимо навчальну частину. Наприклад, цього разу ми обговорюємо тему щодо комунікації. Адже ми часто робимо чимало добрих і якісних заходів, тому повинні вміти про них правильно розповідати в сучасному інформаційному суспільстві”, — зазначає о. Ростислав Пендюк, голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ.