Перший польський додаток pro-life для системи Android
  • Втр, 05/04/2016 - 15:47

«Прийми життя» – перший у світі інтерактивний додаток pro-life авторства Фонду маленьких ніжок. Мобільного помічника духовного прийняття ненародженої дитини від 4 квітня зможе мати кожен власник телефону з системою Android.

«Прийми життя» або «Привіт, помолися за мене!» – ідеальне рішення, яке у будь-якому місці та часі допомагає нам духовно прийняти ненароджену дитину. Просто треба бути користувачем телефону з системою Android і мати в серці бажання допомогти дітям, чиї матері хочуть зробити аборт», – каже Анна Сухи з Фонду маленьких ніжок, яка на цьогорічний День Святості Життя підготувала мобільний додаток pro-life.

«Ми хочемо піти ще далі, ще сильніше свідчити про захист життя, показати цінність ненародженої дитини на кожному етапі її розвитку і усвідомити, в чому насправді беруть участь ті, що духовно приймають ненароджену дитину», – пояснює о. Томаш Канцеларчик, голова Фонду маленьких ніжок.

Мобільний помічник духовного прийняття ненародженої дитини, який від учора можна завантажити з магазину Google Play, побудований з чотирьох закладок: щоденна молитва, розважання Вервиці, обіцянка, ваш добрий вчинок.

«Додаток дуже корисний особливо для тих захисників життя, які в запалі щоденних обов'язків і діяльності потребують невеликого «нагадування» – каже Анна Сухі, вказуючи на щоденне нагадування про молитву разом з її змістом у той час, коли користувач додатка вирішує для себе кращим. – "Завдяки цьому ніколи не забудемо цієї унікальної десятки Вервиці в інтенції ненародженої дитини",– додає Анна Сухи. Додаток також містить розважання Вервиці, що підготували священики, які приятелюють з Фондом маленьких ніжок.

Додаток містить багату графіку, що показує всі етапи пренатального розвитку дитини з коментарями, наприклад, «Вага мого тіла становить близько 150 г. Моя довжина від 12,4 до 14 см. Я настільки великий, як плід авокадо. «Крок за кроком, день за днем, тиждень за тижнем користувач може спостерігати як розвивається дитина, що допомагає більш чіткого пізнати її розвиток, а також зображення того, що відбувається із духовно прийнятою нами дитиною», – каже Анна Сухи.

Захисник життя, який духовно прийняв дитину через додаток «Прийми життя», довідається також, як розвивається дитина в лоні матері, коли починає битися її серце, коли розвиваються органи слуху, зору і т. д. Крім того, додаток містить ультразвукові знімки ненародженої дитини і дозволяє слухати її серцебиття.

«Прийми життя» – це додаток, створений для того, щоб ще більше звернути увагу захисників ненароджених дітей і тих, хто досі ними не є, а також зрозуміти, як виглядає пренатальний розвиток. Це також є свідчення, яке можемо мати завжди зі собою, і яким можемо користуватися, коли торкаємося у своєму середовищі важкої теми абортів», – пояснюють розробники додатку.

У створенні додатку «Прийми життя» взяли участь багато осіб з Фонду маленьких ніжок і не тільки – священики, які створили розважання, молоді волонтери, що тестували додаток, а також матері, які позичили багато матеріалів і допомогли створити коментарі до додатка. «Я дуже рада, що могла допомогти зі створенням цієї справи. Я пам'ятаю час, коли носила під серцем свою дитину, і це справді чудовий період у житті жінки», – розповідає Магдалена, мати 2-річної Марисі, ультразвук якої використали в додатку.
Розробники додатка кажуть, що після 9-місячної наполегливої та плідної молитви на користувачів «Прийми життя» чекає графічна несподіванка.