«ПЕРШИЙ ПОРТФЕЛИК-2017» – НА СТАРТІ. КАРІТАС ОГОЛОШУЄ ПРО ПОЧАТОК ЩОРІЧНОЇ БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ
  • Суб, 05/08/2017 - 10:40

7 серпня о 10:00 у приміщенні Консультативного центру Карітас Івано-Франківськ (вул. Лесі Українки, 1) відбудеться прес-конференція з нагоду старту щорічної благодійної акції «Перший портфелик».

Вже чотирнадцятий рік поспіль благодійний фонд допомагає зібрати до школи дітей, родини яких перебувають у складних життєвих обставинах. Новенькі ранці, зошити, ручки, олівці, фарби, пластилін та інше шкільне приладдя – те, що потрібно дітям, аби відчути радість першого дня у школі.

Пані Леся – багатодітна мати, сама виховує п’ятеро дітей. Коштів, буває, не вистачає на найнеобхідніше, а вже не за горами свято Першого дзвоника, тому жінка звернулася до Карітасу за допомогою. Старші діти пані Лесі вже отримували ранці та канцтовари у рамках акції «Перший портфелик», тож вона добре знає, наскільки це суттєва допомога.

Цього року підтримки та допомоги потребують більше 300 дітей – сироти, діти позбавлені батьківської опіки, із багатодітних і малозабезпечених сімей, діти з інвалідністю, діти воїнів АТО та вимушено переміщених осіб.

Карітас очікує на допомогу від благодійників-підприємців та просто небайдужих людей. Долучитися до акції можна також самостійно придбавши портфелики та канцтовари.

Ольга Вірастюк працює вчителькою у школі. Разом зі своїми учнями 8-А, класний керівник вирішила допомогти укомплектувати необхідними канцтоварами портфелик для однієї дитини. Так вчителька навчає своїх учнів доброти та милосердя.

На прес-конференції адміністрація Карітасу оголосить про умови акції та критерії отримувачів допомоги, а також повідомить про результати благодійних пожертв першого тижня акції.

Благодійна акція «Перший портфелик-2017» триває з 1 серпня по 29 вересня.

Контакти: Юлія Федунишин, 0956357682