Підпиши петицію про захист традиційних сімейних цінностей
  • Пон, 12/02/2018 - 08:12

На сайті електронних петицій Кабінету Міністрів України створено петицію про припинення гомосексуальної пропаганди та захист традиційних сімейних цінностей. Заохочуємо підписати її.  На офіційному сайті Верховної Ради України є розпорядження Кабінету Міністрів України (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1393-2015-%D1%80), яке зобов'язує міністерства й інші державні органи виконувати план дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/file/text/54/f451893n22.zip). У цьому плані є багато правильного, але він передбачає, зокрема, таке: 

1. Зміни в системі освіти. Дітей будуть навчати, що одностатеві стосунки нормальні (стаття 102, пункт 3). 
2. Використання засобів масової інформації для «поширення гендерних знань та подолання гендерних стереотипів» (стаття 102, пункт 4). 
3. Легалізація цивільного партнерства для одностатевих пар (стаття 105, пункт 6). 
4. Дозвіл трансгендерам усиновлювати дітей (стаття 105, пункт 7). 
5. Надання права бути донорами крові повіям, гомосексуалам, наркоманам (стаття 105, пункт 11). 

Уже саме використання терміну «гендер» в офіційних документах може призвести до небезпечних наслідків. Стамбульська Конвенція (стаття 3, пункт c) юридично затверджує на міжнародному рівні означення: «Гендер означає соціально закріплені ролі, поведінку, діяльність і характерні ознаки, які певне суспільство вважає належними для жінок та чоловіків». Окрім того, Стамбульська Конвенція гарантує захист від дискримінації за ознакою «гендерної ідентичності» й «сексуальної орієнтації». Це робить поняття «гендер» залежним не від природних статевих ознак, а від самоідентифікації особи. Слід також зазначити, що в багатьох країнах Євросоюзу програми гендерної рівності зводяться до популяризації одностатевих стосунків. 

Ситуація у країнах, де схожі плани вже реалізовано, викликає побоювання, що наступним кроком буде запровадження адміністративної чи кримінальної відповідальності за критику чи незгоду з будь-якими діями та висловами, що популяризують гомосексуалізм. У деяких країнах вже зараз ув'язнюють тих, хто визнає, що гомосексуалізм – це гріх, а батьків, які протидіють пропаганді цього явища в школі, позбавляють батьківських прав. 

Такий план дій уже реалізують в Україні. Гомосексуальність цілеспрямовано пропагують, зокрема, через ЗМІ. Людей намагаються обдурити й «довести», що це нормально, часто використовуючи аргументи, які суперечать науковим фактам. Наприклад, кажуть, що «гомосексуали такими народилися», хоча багато ідентичних близнюків мають різну сексуальну орієнтацію (Langstrom, N., Rahman, Q., Carlstrom, E., Lichtenstein, P. Genetic and environmental effects on same-sex sexual behavior: A population study of twins in Sweden. Archives of sexual behavior, 39(1), pp. 75-80, 2010). Або поширюють міфи про те, що сексуальна орієнтація людини незмінна, бо її визначають суто біологічні фактори, хоча наукові дані свідчать про те, що гомосексуали часто (значно частіше, ніж гетеросексуали) змінюють сексуальну орієнтацію (Savin-Williams, R. C., Ream, G. L. Prevalence and stability of sexual orientation components during adolescence and young adulthood. Archives of sexual behavior, 36(3), pp. 385-394, 2007). Насправді ж одностатева сексуальність – це наслідок вільного, але помилкового, аморального та гріховного вибору людини. Пропаганда гомосексуальності, неправильне виховання, пережите в дитинстві сексуальне насильство й інші причини можуть підштовхнути до такого гріховного вибору. Біблія відносить гомосексуальність до найважчих гріхів (Лев 18, 22; 20, 13; Рим 1, 24-27; 1 Кор 6, 9-10; 1 Тим 1, 9-10). Звісно, Бог не закликає ненавидіти гомосексуалів – навпаки, для їхнього блага слід докорити їм, попередити про наслідки цього гріха й допомогти його позбутися. 

Уже є наукові дані, які показують жахливий вплив нетрадиційної сексуальної орієнтації батьків на подальше життя дітей. Наприклад, у репрезентативній вибірці з населення США віком від 18 до 39 років, 23 % дорослих дітей із лесбійських сімей зазнавали сексуального насильства з боку «батьків» (серед дітей із гетеросексуальних сімей – 2 %), 24 % дорослих дітей із сімей геїв нещодавно замислювалися про самогубство (серед дітей із гетеросексуальних сімей – 5 %), 39 % дорослих дітей із сімей лесбійок мають нетрадиційну сексуальну орієнтацію (серед дітей із гетеросексуальних сімей – 10 %). Ці й багато інших даних опубліковані в науковій статті (Regnerus, M. How different are the adult children of parents who have same-sex relationships? Findings from the New Family Structures Study. Social science research, 41(4), pp. 752-770, 2012); їх можна скорочено прочитати російською мовою. Отже, аморальність і гріховність батьків (гомосексуальність) має жахливі довгострокові наслідки для дітей, а усиновлення дітей гомосексуалами – це насильство над цими дітьми. 

Статистичні дані свідчать, що чоловіки з нетрадиційною сексуальною орієнтацією в 4,28 раза частіше намагаються накласти на себе руки, а жінки з нетрадиційною сексуальною орієнтацією в 3,5 раза частіше мають залежність від наркотиків, ніж особи з нормальною сексуальною орієнтацією (King, M., Semlyen, J., Tai, S. S., Killaspy, H., Osborn, D., Popelyuk, D., & Nazareth, I. A systematic review of mental disorder, suicide, and deliberate self harm in lesbian, gay and bisexual people. BMC psychiatry, 8(1), 70, 2008). 

Не варто піддаватися тиску й копіювати в Україну найгірше, що є в деяких європейських країнах: пропаганду гомосексуальності, одностатеві шлюби й усиновлення дітей гомосексуалами. Це становить загрозу для національної безпеки. 

Тому просимо членів Кабінету Міністрів України зробити все, від них залежне, для припинення в Україні пропаганди гомосексуальності та для захисту традиційних сімейних цінностей, зокрема:

1. Розробити та внести до Верховної Ради законопроект про заборону пропаганди гомосексуальності (така норма є, наприклад, у законодавстві Литви та Росії). 
2. Розробити загальнодержавну стратегію захисту традиційних сімейних цінностей і подолання наслідків пропаганди гомосексуальності в Україні. 
3. Організовувати та проводити освітньо-просвітницькі заходи (зокрема з залученням засобів масової інформації), спрямовані на захист традиційних сімейних цінностей і подолання наслідків пропаганди гомосексуальності в Україні. 
4. Внести у систему освіти компонент, спрямований на підтримку й захист традиційних сімейних цінностей. 
5. Не видавати актів Кабінету Міністрів, які можуть сприяти легалізації одностатевих партнерств (шлюбів) або усиновленню дітей трансгендерами.

Підписати петицію можна тут. Для її розгляду потрібно зібрати 25 000 підписів протягом 90 днів. Петиція була створена 29 січня 2018 року. Час проголосувати самим і порадити це зробити своїм рідним, друзям і знайомим ще є!

Джерело: КМЦ