Planned Parenhood та ліберальні ЗМІ силяться прив’язати напад у Колорадо Спрінґс до pro-life активістів?
  • Нед, 13/12/2015 - 18:49

У п’ятницю, 11 грудня, у Колорадо Спрінґс (США), на території однієї з клінік Planned Parenhood відбулась стрілянина. У результаті троє осіб загинуло, а ще дев’ять було поранено, повідомляє сайт LifeSite. Ніхто із працівників Planned Parenhood не постраждав.

Нападником виявився 57-річний Роберт Л’юїс Дір, який у суді назвав себе «Захисником дітей». Проте, факти з його життя та свідчення сусідів вказують на те, що він мав певні розлади психіки. Все ж, Planned Parenhood та ЗМІ поспішили ствердити (без жодних доказів), що Дір діяв на замовлення їхніх противників – активістів руху pro-life. Тобто, люди, які вірять, що людська особа має право на життя від зачаття до природної смерті, найняли кіллера. Крім того, видання Daily News назвало Діра «біблійним параноїком».

Одним із загиблих у стрілянині виявився офіцер поліції Ґаррет Свесей. Він був протестантським пастором та активно підтримував ініціативи pro-life. Тим не менше, він не пошкодував свого життя, але загинув, захищаючи життя інших, життя тих, хто вбиває дітей в утробі. На жаль, його героїчний вчинок, мотивований правдивою наукою Христа, залишився непомічений журналістами, адже секулярним ЗМІ невигідно демонструвати живу, діяльну християнську віру.