«Planned Parenthood» прагне довести аборти до того, щоб отримувати неушкоджені тіла дітей
  • Чтв, 03/09/2015 - 02:50

Керміт Госнелл ховалася за лаштунками більшу частину недавнього обговорення бізнесу збирання органів «Planned Parenthood». У нещодавно випущеному відео, глава компанії людських біопрепаратів  згадує Госнелл по імені і обговорює, як часто жінки є такі розкриті, що їх немовлята "просто випадають," даючи компанії недоторканим труп плоду.

Останні слідче відео з Центру Медичного Розвитку має кадри Перрен Лартон, менеджера зі закупівель для  Advanced Bioscience Resources, Inc. Компанія, заснована в 1989 році Ліндою Трейсі, закуповує органи плодів від «Planned Parenthood» для медичних експериментів

"Я буквально мала жінок,що  приходять, збираються іти в [операційну], і вертаються назад протягом трьох хвилин, і я ідучи туди питаю 'Що відбувається?'" Сказала Перрін. "О так, плід був уже в вагінальному каналі, коли ми ставили її в стремена. Він просто випав. "

Попередні відео показали, що такі компанії воліють мати неушкоджені тіла, що максимізує кількість органів, які можуть бути узяті. Оскільки деякі об'єкти «Planned Parenthood»  дістають компенсацію за орган, їм це вигідно також.

У попередньому ролику директор з досліджень  «Planned Parenthood»   на узбережжі Мексиканської затоки, Мелісса Фаррелл, розповіла слідчим, "Якщо ми змінимо наш процес, ми можемо отримувати неушкоджені трупи плода."

Перрін обговорила стосунки ABR з абортивними клініками в Сан-Дієго, штат Орегон, Міннесота, Нью-Джерсі, і Філадельфії - "але не клінікою доктора Госнелл," - сказала вона, посміхаючись.

Керміт Госнелл відбуває кілька довічних термінів увязнення за доставку неушкоджених живих немовлят, а потім нарізання їх спинних стовпців  ножицями. Слідчі знайшли банки, що містять ембріональні органи у його брудом заяложеній  клініці.

"Це останнє відео показує огидне ставлення до  основних людських цінностей. Ми не дозволяємо людям робити ці речі стосовно собак, котів або черепах. Як ми можемо дозволити «Planned Parenthood», щоб робити ці речі з невинними немовлятами?" сказав Джек Харт, президент Права на життя Великого Цинциннаті. "І ми фінансуємо це з наших податкових доларів!!!"