Подорожуюча ікона блаженної Йосафати Гордашевської прибуває до Львова
  • Срд, 16/11/2016 - 10:26

З ініціативи Головної Управи Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії, яке готується відзначення 125-літнього ювілею у 2017 році, виготовлено ікону блаженної Йосафати Гордашевської, Співзасновниці Згромадження, із вмонтованими мощами.

Цю ікону написав словацький іконописець, а з нагоди святкувань 1025-річчя Хрещення Руси-України у Києві її благословив Блаженніший Патріарх Святослав, Глава УГКЦ.

25 серпня 2013 року подорожуюча ікона блаженної Йосафати рочпочала своє «паломництво» з Аргентини, потім Бразилія, США, Канада, Австралія, Польща, Словаччина, Сербія, Німеччина і зараз Україна.

Ця ікона подорожує по спільнотах сестер та парафіях цілого світу, де Сестри Служебниці провадять своє служіння для народу та цілої Вселенської Церкви.

Запрошуємо вірних на моління перед іконою Блаженної Йосафати. Віримо, що Блаженна Йосафата, яка за свого земного життя була перейнята духом служіння ближнім, у цей рік Дияконії буде для усіх вірних знаком надії на Божу присутність у житті нашого народу.