Політичний оглядач FoxNews: одного дня ми будемо дякувати Католицькій Церкві за її pro-life позицію
  • Срд, 23/11/2016 - 14:32

Нещодавно популярний в США консервативний політичний оглядач Чарльз Кравтхаммер на телеканалі FoxNews заявив, що прийде час коли всі будуть дякувати католицькій Церкві за її незмінну позицію проти абортів.

Коментуючи рішення Папи Франциска на невизначений час дати повноваження кожному священику Католицької Церкви уділяти в Сповіді розгрішення від гріха аборту, Карвтхаммер назвав це рішення виявом милосердя та доказом того, що Церква не нав’язує нікому своєї волі.

«Я думаю, що за кілька років чи десятиліть, коли люди зберуться, щоб озирнутися назад оцінити це питання, вони віддадуть належне Католицькій Церкві за те що Вона трималася Свого Вчення, навіть тоді коли воно було дуже непопулярним, коли хвиля легалізацій та лібералізації перетворила аборт на кшталт операції з видалення апендициту. У той час Церква залишається чи не єдиною установою, яка, не дивлячись на нападки, глузування і знущання, каже, що аборт це – зло», - сказав Кравтхаммер.

«Я думаю, що і наша країна прийде також в кінцевому рахунку до того, що ми будемо вдячні Католицькій Церкві, що вона противиться радикальній легалізації та широкому застосуванню абортів», - вважає політичний оглядач, який сам не є католиком, а євреєм, який не практикує свою релігію.