Презентація книг Високопреосвященного владики Ігоря, Архиєпископа і Митрополита Львівського
  • Срд, 25/12/2013 - 18:02

26 грудня 2013 року о 15:00 у Львівській духовній семінарії Святого Духа (м. Львів, вул. Хуторівка, 35) відбудеться презентація книг Високопреосвященного владики Ігоря, Архиєпископа і Митрополита Львівського. Представлення творчої праці Митрополита покликане засвідчити важливість духовності в суспільстві та підкреслити, що слово Боже має бути живим та діяльним в житті кожного.
 
Загалом презентуватимуть три книги: «Слово Гоподнє живе та діяльне», збірка проповідей, що побачила світ у 2009 році; «Духовне слово» Том І, 2002 -2007 рр. Видавничий відділ «Артос», 2012 та «Духовне слово» Том ІІ , 2008 -2011 рр. Видавничий відділ «Артос», 2013.
 
Під час презентації про деякі аспекти творчості Митрополита матимуть слово: Іван Паславський, кандидат історичних наук, провідний науковий співробітник Інституту українознавста імені Івана Крипякевича НАНУ, з доповіддю «Історико-пасторальний огляд» та Степан Павлюк, доктор історичних наук, академік НАНУ, директор Інституту народознавства у Львові, який підготував «Суспільний огляд духовних писань Митрополита Львівського Ігоря Возьняка». Також до присутніх звернеться й сам автор – владика Ігор, який цього дня також очолюватиме в семінарії засідання Інституту постійної формації духовенства.
 
Модеруватиме презентацію д-р Михайло Перун, директор фундації «Андрей», викладач УКУ.

Джерело: www.ugcc.lviv.ua