Президент Трамп закликав захистити законом життя ненароджених дітей
  • Срд, 06/02/2019 - 17:39

5 лютого 2019 року Президент США Дональд Трамп звернувся із щорічною промовою про стан нації до американських законодавців і нації. Повне відео цієї промови опубліковано на офіційному каналі  Білого Дому в You Tube.

Серед іншого, американський Президент емоційно закликав американських законодавців захистити життя ненароджених дітей.

«Не існує більшого контрасту, аніж контраст між прекрасним зображенням матері, яка тримає на своїх руках новонароджену дитинку, і тих жахливих речей, які наша нація бачила впродовж попередніх днів. Законодавці Нью-Йорку бурхливо радіють над прийняттям закону, який уможливив, щоб дитинку вирвали з лона матері всього-на-всього за кілька секунд до моменту народження. Це – живі, прекрасні діти, які вже відчувають все, але які ніколи не отримають шанс розділити свою любов і мрії із світом. А після цього ми мали випадок губернатора Вірджинії, який заявив, що він буде вбивати дітей після народження.

Щоб захистити гідність кожної особи, я прошу Конгрес ухвалити закон, який заборонятиме аборти на пізніх етапах вагітності, коли дитина вже здатна відчувати біль у материнській утробі.

Діймо разом, щоб збудувати культуру, яка леліє невинне життя.

Підтвердьмо разом фундаментальну істину, що всі діти – народжені й ненароджені – створені на пресвятий Божий образ», - сказав Президент Трамп.