Прокуратура Санкт-Петербурга перевірила роботу католицького благодійного центру "Карітас"
  • Чтв, 04/04/2013 - 14:33

Співробітники прокуратури Петербурга, управління Росспоживнагляду по місту та інших контролюючих органів прийшли з перевіркою в католицький благодійний центр "Карітас". Про це повідомила директор організації Наталія Пєвцова 4 квітня.

"Вчора до нас приходили з перевіркою представили кількох контролюючих служб, усього сім осіб. Там були і прокуратура, і комітет з освіти, і Росспоживнагляд, і пожежний нагляд, і податкова ... Перевіряли все: від стану туалетів до наших документів щодо благодійності" , – зазначила Н.Пєвцова.

Вона додала, що копії документів з благодійного центру забрали представники наглядових відомств. "У понеділок нам обіцяли дати відповідь за підсумками перевірки", – сказала вона.
Як повідомлялося, прокуратура Петербурга почала перевірки некомерційних організацій міста 19 березня. Упродовж місяця запланована вибіркова перевірка некомерційних організацій, яких в місті близько 5 тисяч. НКО перевірять на наявність у їхній діяльності ознак екстремізму, тероризму, а також на дотримання санітарно-епідеміологічного законодавства та пожежної безпеки.
 

За матеріалами: portal-credo.ru