Провідні американські ЗМІ проігнорували багаточисельний Марш за життя в США і звернення президента до його учасників
  • Втр, 23/01/2018 - 11:36

Провідні телеканали у США проігнорували найчисельніший в історії цієї країни Марш за життя, а також перше в історії звернення діючого президента до учасників цього зібрання.

Сотні тисяч американців зібрались на вулицях Вашингтону та за його межами, щоб дати видиме свідчення свого прагнення захистити життя ненароджених дітей. Це був 45-ий щорічний Марш за життя в США.

Однак «велика трійка» телеканалів присвятила всього 2 хвилини і 6 секунд для того, щоб розповісти про багаточисельне зібрання захисників життя, а також історичне звернення діючого президента Дональда Трампа до них. Всього 126 секунд вечірнього п’ятничного ефіру виділили телеканали ABC та NBC. Третя популярна мережа CBS взагалі не розповіла про проведення Маршу.

Як інформує LifeSite News, наступного дня, в суботу, ці ж телеканали виділили втричі більше ефірного часу для того, щоб розповісти про проведення проабортативного Маршу жінок.

Нагадаємо, що ще минулого року під час інтерв’ю для каналу АВС президент США Дональд Трамп докорив ЗМІ, що вони висвітлюють інформацію про марш на захист абортів, але ігнорують Марш за життя.