«Різдво – це сімейне свято, коли ми відчуваємо, що Небесний Отець радіє з нами!» – Глава УГКЦ у своєму англомовному привітанні
  • Пон, 24/12/2018 - 10:38

Мир, любов та світло – саме ці важливі цінності можуть стати найкращим подарунком від Божого Сина у період Різдвяних та новорічних свят для кожного з нас.

 

На цьому наголосив Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав у своєму привітанні з Різдвом Христовим для усіх вірян, які відзначають це свято 25 грудня, тобто за григоріанським календарем. Варто зазначити, що Предстоятель вперше підготував відеопривітання англійською мовою.

«Ми наближаємося до свята Різдва нашого Спасителя Ісуса Христа, тобто до тієї таємниці втілення Божого Сина, Божої любові, яка стане плоттю людської історії та одним з нас. Тож з цієї нагоди дозвольте мені висловити найкращі побажання кожному з вас», – такими словами звернувся до вірних Глава УГКЦ.

«Різдво – це особлива сімейна подія, коли в наших сім'ях, у наших оселях, ми відчуваємо, що Небесний Отець радіє разом з нами. В Його присутності Спаситель може принести нам Божий мир, любов та світло! Бажаю кожному з вас веселого Різдва і щасливого Нового року!» – радісно привітав Блаженніший Святослав усіх з новорічними та Різдвяними святами.