"Розпад сім'ї є нашою першочерговою економічною проблемою",- Рік Санторум
  • Суб, 14/11/2015 - 02:31

"Найбільша проблема Америки на сьогодні – це "знищення сім'ї," заявив Рік Санторум, кандидат від Республіканської партії на виборах Президента США в 2016р., під час дебатів, організованих телеканалом Fox Business.

Сприяння шлюбу необхідно для того, щоб діти могли рости у "сім'ї, де є як мати, так і батько" додав американський політик. На даний момент 40 відсотків американських дітей зачаті поза шлюбом і цей показник є найвищим за всю історію країни.

"Найкраще нам, як партії, розповідати про цю проблему і про те, як ми збираємося допомогти зміцнити шлюб та повернути у сім'ї татів”.

Соціологи все частіше сходяться до думки, що недоторканість сім'ї є запорукою економічного процвітання, індивідуального та колективного.

У той час як Санторум заявляє, що розпад сім'ї є великою проблемою, інші вважають нерівність більшим злом. На початку цього року професор Адам Свіфт з Уорікського університету (Великобританія) заявив австралійському ЗМІ, що "сім'я є  джерелом несправедливості в суспільстві", і "якщо б ми скасували сім'ю, то б отримали рівноправне партнерство."