Салезіянська спільнота готується до дня спомину свого засновника – св. Івана Боско
  • Срд, 30/01/2019 - 12:56

Свято св. Івана Боско Салезіянська Родина відзначає 31 січня. Напередодні, 30 січня, у Львові, в Молодіжному центрі відбудеться представлення Гасла Генерального настоятеля на 2019 рік.

Розпочнеться захід о 16-00, а опісля усі присутні помоляться акафіст до о. Боско та цікаво проведуть час у родинній атмосфері музики і смаколиків.

31 січня, у день спомину засновника Салезіянського згромадження, святкова програма у МНЦ розпочнеться також о 16-00. Відбудеться виступ вихованців РД «Покрова» під назвою «Батько для багатьох», а відтак представлення книги «Сни отця Боско», Божественна Літургія, музична частина, спільний почастунок та ігри.

Також відзначатимуть спомин св. Івана Боско і в львівській гімназії Шептицьких. У четвер зранку буде відслужена Літургія, а опісля скороченої навчальної частини усі школярі та вчителі закладу матимуть гарну можливість подивитися виставу, присвячену одному зі снів отця Боско, яку підготують дев’ятикласники.

У Винниківській ораторії свято отця Боско «Серце віддав дітям» заплановане на п’ятницю-неділю. У п’ятницю, 1 лютого о 20.00 буде молитовна програма, приурочена Святому молоді. 2 лютого, у суботу, відбудеться святкування в ораторії св. Івана Боско: з 14 до 18 год. – святкова програма для дітей і з 19 до 22 год. – для молоді. У неділю святкова Літургія розпочнеться о 10.30.

В ораторії св. Домініка Савіо (парафія Покрови) свято на честь о. Боско «Історія прекрасних троянд» відбудеться у неділю, 3 лютого о 14-00.